WhatsApp ons

06 127 89 903

10 jaar garantie
VCA gediplomeerd
Gratis dakinspectie
Altijd bereikbaar

Gratis dak inspectie

house searching

Bent u niet zeker over de staat van uw dak? Dan biedt de gratis dak inspectie een uitkomst. Deze toont aan of er sprake is van gebroken of achterstallig onderhoud. Ook een lekkage sporen wij met een dak inspectie op. Daarna geven wij u een duidelijk beeld over uw dak. Ook ontvangt u advies over het onderhoud van uw dak.

Diensten

Ordinary day

Daken

Door de weersomstandigheden krijgt een dak veel te verwerken. Er zijn diverse werkzaamheden die wij direct op het dak uitvoeren.

 

Kantpannen renovatie

Het is belangrijk dat uw kantpannen goed aansluiten op de dakpannen. Zo voorkomt u dat er kieren ontstaan. Een kier gaat zorgt voor een lekkage. Dit vocht tast ook het dakbeschot aan.

 

Nokvorst renovatie

Houdt uw dak lekvrij met het vastzetten van de nokvorsten middels een flexibel kunststof dak mortel.

 

Lood renovatie

Door de jaren heen slijt lood, het wordt dunner en gaat scheuren. Slecht lood, te dun lood of gescheurd lood leidt tot een lekkage. Laat het lood op uw dak, zoals bij een dakkapel, tijdig nakijken. Zo voorkomt u lekkage problemen.

 

Vogelwerende dakvoetprofielen

Om te voorkomen dat vogels zich gaan nestelen onder uw dakpannen zijn er vogelwerende dakvoetprofielen. Vogels brengen ongedierte en schimmels met zich mee, waardoor uw dak wordt aangetast. Ook houtrot is een van de gevolgen met een vogel onder uw dak. Tot slot resulteert dit in isolatieverlies. Al deze gevolgen wilt u liever voorkomen.

Schoorsteen, plateau en voegwerk renovatie

De schoorsteen behoort ook tot het dak. Deze kunnen door de rookgassen beschadigen. Bovendien wordt deze veel gebruikt. Het gebruik van uw schoorsteen veroorzaakt slijtage en scheuren. Daarom is het noodzakelijk om renovatie werkzaamheden uit te voeren aan uw schoorsteen. Zo kunt u deze weer optimaal gebruiken. Ook het plateau en voegwerk worden aangetast door slechte weersomstandigheden, zoals hevige neerslag. Het plateau gaat dan scheuren of afbrokkelen. Dus het is van belang om u tijdig de renovatie werkzaamheden voor uw schoorsteen, plateau of voegwerk in te zetten. Zo houdt u uw schoorsteen lekvrij.

Dakleer branden en vernieuwen

Dakleer vindt u op het platte dak en bij een dakkapel. Na verloop van tijd is het van belang om het dakleer te vernieuwen. Als u het oude dakleer te lang erop laat zitten gaat deze kapot. Er ontstaan gaten welke leiden tot lekkages in uw huis. Om deze narigheid te voorkomen vernieuwen wij het dakleer voor u.

Wij zijn altijd bereikbaar! Bel of WhatsApp voor een snelle afspraak, ook op zondag! 06 127 89 903

Allround dakdekkersbedrijf nodig?

Liever niet bellen of WhatsAppen? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met u op. U kunt ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.