"Dit bedrijf heeft eerlijke
en kwalitatieve dakdekkers in dienst." 

5/5

4,5 – 108 reviews

24/7 Te Bereiken!
5/5

Garantie
Voorwaarden

Garantievoorwaarden

Meer over de garantiebepalingen van Dakpreventie van der Steen.

Garantie

Bij Dakpreventie van der Steen bent u verzekerd van de beste garantievoorwaarden op de door ons geleverde en aangebrachte dakbedekking materialen.  10 Jaar verzekerde productgarantie is standaard.

De garantie geldt voor alle lekkages als gevolg van onjuist aanbrengen van de dakbedekking of de kwaliteit van de gebruikte materialen voor een periode van 10 jaar. De duurzaamheid van de door ons aangebrachte dakbedekking zal 20 tot 25 jaar zijn.

Een duurzaam dak is niet alleen afhankelijk van het ontwerp en de uitvoering. Het gebruik en beheer zijn tevens van essentieel belang.  Er zal dus vooral met een hoge temperatuur niet op het dak gelopen moeten worden. Tevens zullen er geen zware of scherpe voorwerpen op de dakbedekking gelegd moeten worden.

 

Dakinspectie

Wij adviseren de objecteigenaar gedurende de garantietermijn met enige regelmaat, de dakbedekking te laten inspecteren en goed onderhoud te plegen. Tijdens dit onderhoud worden de volgende werkzaamheden door Dakpreventie van der Steen uitgevoerd;

 • Zuiveren dakoppervlakken van voorwerpen, flessen, stenen, mos, enz.

 • Inspecteren van de dakbedekking en de naadverbindingen op dichtheid.

 • Eventueel voorkomende niet dichte plaatsen worden onmiddellijk bijgewerkt.

 • Inspecteren op dichtheid van aansluitingen van: afvoeren, lichtkoepels, schoorstenen en doorvoeren.

 • Eveneens voorkomende niet dichte plaatsen worden onmiddellijk bijgewerkt.

 • Reinigen van de afvoeren en dakgoten.

 • Schade/herstel

In geval van lekkage binnen de garantietijd is de eigenaar/opdrachtgever verplicht om Dakpreventie van der Steen schriftelijk of telefonisch op de hoogte te stellen van de schade.

De eigenaar/opdrachtgever dient Dakpreventie van der Steen in de gelegenheid te stellen ter plaatse onderzoek te doen en dit te herstellen.

 

Uitsluitingen

Uitgesloten van garantie zijn schade en kosten veroorzaakt en/of ontstaan door:

 • Bedrog door gebruiker.

 • Natuurverschijnselen/stormschade.

 • Brand of explosie.

 • Reparatiewerkzaamheden of wijzigingen die niet door Dakpreventie van der Steen zijn uitgevoerd.

Indien u nog andere vragen heeft over de garantievoorwaarden van Dakpreventie van der Steen kunt u contact met ons opnemen. 

Professionele dakdekker in de buurt?

Wij geloven dat uitstekende klantenservice de sleutel is tot het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Daarom geven we prioriteit aan communicatie en transparantie gedurende het hele dakbedekkingsproces. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat aan uw dakbehoeften wordt voldaan terwijl u binnen uw budget blijft.

Heeft u vragen of wilt u een consult inplannen, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen over onze diensten en prijzen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of via het contactformulier op deze pagina. We horen graag van u!

Locatie

Markerkant 13 10, 1314 AN Almere

Telefoonnummer

06 127 899 03

E-mail

Dakpreventievandersteen
@outlook.com

Gemakkelijk contact