"Dit bedrijf heeft eerlijke
en kwalitatieve dakdekkers in dienst." 

5/5

4,5 – 108 reviews

24/7 Te Bereiken!
5/5

Over Ons

Over Dakpreventie van der Steen

Dakpreventie van der Steen is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar professionele dakdiensten biedt in Almere en omgeving. Onze dakdekkers zijn volledig gecertificeerd en hebben ruime ervaring in het repareren, onderhouden en vervangen van daken van verschillende soorten en maten. Ons doel is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige dak oplossingen tegen concurrerende prijzen, met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit.

Vakmanschap

Transparantie

Overleg

Garantie

Service

Zekerheid

Onze Dakbedekking Diensten

Dakreparatie

Snelle en vakkundige reparatie van alle soorten dakproblemen. Voorkom verdere schade aan uw woning.

Dakrenovatie

Laat uw dak renoveren voor een mooier en duurzamer huis. Ontvang een gedetailleerde offerte.

Dakisolatie

Bespaar op uw energierekening en verhoog uw comfort met onze dakisolatie. Vraag een offerte aan.

Hoogwaardige kwaliteit en uitgebreide diensten in Almere

Dakdekker van der Steen: Uw Betrouwbare Partner voor Dakwerken in Almere

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare dakdekker in Almere? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dakdekker van der Steen biedt hoogwaardige dakwerken en uitgebreide dakonderhoudsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in Almere en omgeving.

0 +
Jaren
Ervaring
0
Tevreden
Klanten
0 +
Ervaren
Dakdekkers
0
Jaar
Garantie

Betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening in Almere en omstreken

Bij Dakdekker van der Steen staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden hoogwaardige diensten tegen concurrerende tarieven en zorgen voor een snelle en efficiënte uitvoering van alle werkzaamheden. Bovendien ontvangt u bij ons 10 jaar garantie op de geleverde goederen en diensten, zodat u kunt genieten van een zorgeloos dak.

Neem vandaag nog contact op met Dakdekker van der Steen voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Wij staan voor u klaar!

Onze Missie

Onze missie is om onze klanten de beste mogelijke oplossingen te bieden voor hun dak. We willen de betrouwbare en professionele partner zijn voor al hun behoeften. Ons doel is om hoogwaardige diensten te bieden tegen concurrerende prijzen, met een focus op klanttevredenheid en kwaliteit. We streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen een positieve ervaring te bieden met onze diensten.

Onze Visie

Bij Dakpreventie van der Steen streven we ernaar om de standaard te zijn voor betrouwbaarheid en professionaliteit in de dakindustrie. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende kwaliteit en vakmanschap en werken hard om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten.

Dakinspecties, een belangrijk onderdeel van het onderhoud.

Bij Dakpreventie van der Steen begrijpen we dat tijdige detectie van eventuele problemen de sleutel is tot het behoud van de integriteit van uw dak. Onze ervaren dakdekkers zijn getraind om alle aspecten van uw dak te inspecteren en eventuele problemen op te lossen voordat ze ernstiger worden.

Als u een dakinspectie laat uitvoeren door Dakpreventie van der Steen, kunt u erop vertrouwen dat u de best mogelijke service ontvangt. Onze inspecteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en methoden om eventuele problemen met uw dak op te sporen en op te lossen. Of het nu gaat om lekkages, scheuren, barsten of andere schade, we hebben de expertise om het snel en professioneel op te lossen.

Neem vandaag nog contact op met Dakpreventie van der Steen. Wij staan klaar om u te helpen en uw dak in optimale staat te houden.

Waarom Voor Ons Kiezen?

Ervaren dakdekkers

Kies ons voor ervaren dakdekkers die kwaliteitsvol vakmanschap en uitzonderlijke klantenservice zullen leveren.

10 jaar garantie

We bieden 10 jaar garantie op onze dakbedekkingsdiensten, waardoor we onze klanten langdurige bescherming en waarde bieden.

Klantgerichte service

We geven prioriteit aan uitstekende klantenservice, zorgen voor duidelijke communicatie, snelle reacties en volledige tevredenheid met ons werk.

VCA gediplomeerd

Ons VCA-diploma toont onze toewijding aan veiligheid en zorgt voor een veilige en risicovrije werkomgeving voor alle betrokkenen.

Kwaliteit garantie

We staan ​​achter ons werk met een kwaliteitsgarantie, die gemoedsrust en de zekerheid van een goed stuk werk bieden.

Bewijs verzekering

Wij leveren bij onze diensten altijd een bewijs voor uw verzekering. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en onverwachte kosten.

Dakinspectie Aanvragen?

Vraag via onderstaande buttons gemakkelijk direct een offerte aan of neem telefonisch contact op met eens van onze experts, tot snel!

Markerkant 13 10, Almere, 1314AN

Professionele dakdekker in de buurt?

Wij geloven dat uitstekende klantenservice de sleutel is tot het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten. Daarom geven we prioriteit aan communicatie en transparantie gedurende het hele dakbedekkingsproces. We werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat aan uw dakbehoeften wordt voldaan terwijl u binnen uw budget blijft.

Heeft u vragen of wilt u een consult inplannen, neem dan gerust contact met ons op. We beantwoorden graag al uw vragen over onze diensten en prijzen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of via het contactformulier op deze pagina. We horen graag van u!

Locatie

Markerkant 13 10, 1314 AN Almere

Telefoonnummer

06 127 899 03

E-mail

Dakpreventievandersteen
@outlook.com

Gemakkelijk contact